Túrázás utáni jól megérdemelt pihenés

Kolléganőm feltöltődve érkezett vissza a szabadságáról a valóságba egyszóval a munkahelyére. imádnak túrázni a párjával és minden adandó alkalommal elindulnak egy újabb útvonal bejárására, a Kék -túra nem ismeretlen már számukra. Ezen alkalmakor nem csak szellemileg tudnak kikapcsolódni, az irodai pörgésből, de a testüket is megdolgozgatják egy -egy húzósabb emelkedőn a hegyre fel. Ilyenkor mindig igyekeznek a közelben egy jó hotelben vagy szállodában megszállni, és ott is eltölteni pár napot, de akkor már csak a szálláshelyük nyújtotta wellness részleget szeretnék, és szokták kihasználni, teljes mértékben kipihenve a természet okozta fáradalmakat.  Az útjuk előtt a munkahelyünkön a közös szobánkban kereste a legmegfelelőbb szállást. Sok keresgélés után rá is talált egy csodás hotelre, mely szolgáltatásokról, melyeket a hotel nyújt, már majdnem letett.

De akkor megtalálta ezt az a remek hotelt és annak a honlapját, baranyahotel.hu, ahol minden egy helyen volt, amit csak kívánhattak a párjával. Egy megfáradt túrázás után, nincs is annál jobb, mint egy luxusnak is mondható hotelben kipihenni azt. A honlap; baranyahotel.hu átnézése után, mely remekül tagolt és sokak számára átlátható, mint a szolgáltatások, mint a rendelkezésükre álló szobáik tekintetében. Kolléganőm is rögvest kiigazodott a honlapon, mert annyira mindenki számára egyértelműen vannak feltüntetve a kis lapfülek. Egyértelmű, hogy ebben a hotelben szeretnének megszállni, rengeteg szobával rendelkeznek, melyen kialakítása a számukra teljes mértékben megfelel. Mivel a túra után jóleső pihenést iktatnak be, ezért a hotel wellness részlege is elnyerte a tetszését, arról nem is beszélve, hogy a hotellel szemben a pihenni és gyógyulni vágyók előszeretettel keresik fel a hotel szomszédságában található gyógyfürdőt is.

Ezért nem is késlekedett, árajánlatot kért, mivel főszezonban érkeznének, ezért célszerű volt így rákérdezni, hogy van e még szabad szoba, arra az időintervallumra, ameddig ők maradnának. Szerencséjükre volt, majd a nagyon kedvező árajánlat megérkezte után, rögvest le is foglalta a szállást. 
Ha valami jeles alkalomra érkeznének, akkor a hotel még párok számára is ajánlj különleges romantikus csomagokat, ami nagyon megtetszett kolléganőm számára, hogy kutyát is be lehet vinni, nem okoz ez semmifajta gondot. Ez könnyebbség a kutyával rendelkezőknek, hogy nem kell azon törni a fejüket, hogy hova is vigyék a kedvenceiket, hanem ugyan úgy nyaralhatnak együtt.

Kolléganőmék a csoda túrázás, után kellően elfáradva érkeztek a hotelbe, alig várták, hogy lezuhanyozhassanak. A bejelentkezés nagyon könnyedén ment, a személyzet és annak a segítőkészsége mindent felülmúlt. Nagyon megvoltak elégedve a szoba tisztaságával és annak felszereltségével. A frissen mosott és felhúzott ágyneműnek annyira kellemes illata volt, alig várták, hogy a wellness részleg meglátogatása után, valamint egy finom vacsora elfogyasztását követően. 
Annyira élvezték az ott töltött időt, a fürdőszobába beleszerettek, annyira igényesen volt kialakítva. Arról nem is beszélve, hogy a wellness részleg szolgáltatásait kihasználva, nem csak a különféle medencékben fürödtek meg, hanem a gőzkabint és a szauna szeánszokat is kipróbálták. Kényeztető masszásra is befizettek, mellyel a nagy túrában szerzett izomlázat is ki tudták masszíroztatni. A teljes feltöltődésük garantált volt. Kolléganőm annyi jót mondott erről a hotelről, hogy rá is kerestem én is ismételten; baranyahotel.hu oldalon és már nézem is, hogy karácsonykor milyen élménnyel lepem meg a párom, az utazás és a wellness hotel mindig nyerő párosítás.