A kedvenc sorozatomért ölni tudnék

A kedvenc sorozatomért ölni tudnék

Azt már tudjátok rólam, mert írtam korábban, hogy mindenféle kikapcsolódást szeretek, de az egyik kedvencem a sorozatnézés a barátnőmmel. Ő szoktatott rá, és van is mindig valami jó javaslata, ha kifogynék az aktuális nézni valóból. Van már Netflixem is, amit imádok, mert tényleg mindig találok rajta valami újat. Jöhet a sci-fi, a misztikum, de nagyon csípem a vígjátékokat, a sit-comokat is. Mindig kisebb gyászba esek, ha véget ér egy kedvenc sorozatom, vagy, ha elkaszálják (na, akkor aztán ölni is tudnék), vagy mikor zárul az évad, és kell egy évet várni a folytatásra. És, hogy mikor akadok ki igazán?

Laptop beszámítás.

Amikor sorozatnézés közben meghal a gépem! Éltetek már olyat? Elkezdett befagyni, megállt a film, vibrált a képernyő. Azt hittem, a nettel van a gond, és újraindítottam a gépet –mert az mindig mindent megold- de a legnagyobb döbbenetemre nem indult be. Elszállt az agyam, meg a gép is. Szitkozódtam, mert csak 3 éves, és bár rendesen használva van, nem kellene bedöglenie. Hívtam is a barátnőm, hogy mit csináljak, mert mindjárt megüt a guta. Mondta, hogy ő még így nem járt, de az nagy para, ha nem kapcsol vissza, lehet, hogy valami kisült benne. Mondta, hogy nézzek a neten, a telón valami szervizt, mert szerinte vannak olyanok, akik gyorsan segítenek. Fel is hívtam egyet-kettőt, de azok nem voltak szimpatikusak, olyan fapadosan dumáltak, meg úgy éreztem, le se tojják a problémámat. Vigyem be, azt majd lesz valami, köszi… Aztán csak találtam egy olyat, ami szakmaibbnak tűnt, így őket is felhívtam, és végre megnyugtató beszélgetésben lehetett részem. A pcmentor.hu –t találtam be, akik mondták, hogy távgyógyítás tényleg nincs, de megígérik, hogy, ha beviszem akármelyik üzletükbe, akkor, amint lehet, hozzálátnak, értesítenek, hogy mi a gond, mennyibe kerül a javítás, vagy, ha úgy döntök, akár cserét is kérhetek laptop beszámítással.

Mondták, hogy ők minden laptopot rendbe szednek, csak úgy adják ki, vagy adják tovább. Ha akarom, javasolni fognak nekem olyan modellt, ami használt ugyan, de általuk kitűnő állapotba van hozva, és garanciát vállalnak rá. Az enyémet meg akár ott is hagyhatom, ha úgy alakul, beszámítják. De ehhez előbb ki kell derülnie, mi is a baja, és, mit kell benne rendbe hozni.

A pcmentor olyan jó munkát végzett, hogy végül nem számíttattam be az enyém, hiszen kicseréltek benne valami alkatrészt, kitisztították, átellenőrizték, és most jobb, mint új korában. És persze be is pótoltam a sorozatnézést! Nektek melyik a kedvenc szériátok?