A szabadidőnket nem kell gyógyszertárban sorbanállásra pazarolnunk többet

A szabadidőmben sokat kirándulok, viszonylag fittnek mondanám magam, de a csontjaim és a porcaim sajnos nem működnek a legjobban, gyakran fáj a térdem, de nem szeretném, hogy ez az utamba álljon. Ezért, hogy még sokáig úgy tölthessem a szabadidőmet, ahogyan akarom, és ne a porcaim szabják meg, hogy mit csináljak, a superwell flexiwell forte étrendkiegészítőt kezdtem szedni. Ebben a készítményben sok olyan vitamin van, amik a porcaim egészségességében szerepet játszanak.

Nagyon megörültem, mikor rájöttem, hogy nem kell elmennem a gyógyszertárba csak azért, hogy hozzájussak ehhez a készítményhez. Nem szeretem a drága szabadidőmet kellemetlen vásárlással tölteni, ezért úgy éreztem, a prevenciopatika.hu nekem lett kitalálva. Itt ugyanis sokszor a gyógyszertáras árnál sokkal olcsóbban lehet hozzájutni a gyógyszerekhez, és nem is kell elmenni érte, mert kihozza a futár, vagy egy átvételi pontra is lehet kérni, ami éppen útba esik.

Kirándulás közben említette az egyik barátom, hogy hazafelé be kell mennie átvenni a gyógyszerei. Tőle tudtam meg, hogy lehet gyógyszereket rendelni a neten, és hogy ezeket át lehet venni különböző átvételi pontokon. Ő azt mondta, hogy mindig innen rendel, mert sokkal olcsóbb még a szállítási költséggel együtt is, bár azt nem is kell minden esetben kifizetni.

Az biztos, hogy legközelebb én is ki fogom próbálni, mert a superwell flexiwell forte nagyon sokszor hiánycikk a közeli gyógyszertárban.