Baba és szabadidő? Egy bugyipelenka webshoppal nincs lehetetlen!

A cím ugyan furcsán hathat, de amióta bugyipelenka webshopon keresztül rendeljük az említett pelenkákat, sokkal több időm jut magamra, és a szabadidős tevékenységeimre. Persze, én sose voltam egy nagyon kinti emberke, így nekem a szabadidő inkább egy pár óra egy jó könyvvel, de most hogy itt a jó idő, én is sokkal szívesebben mászom ki a házból, persze csak megfelelő védelmi felszerelésben. Persze még így is sokkal jobb, mint benn lenni a négy fal között, mert akár mennyire közösségi média, meg video chat meg hasonlók, az embernek egy idő után agyára tud menni a bezártság. És nem is feltétlenül a négy fal közé, hanem egy kimondott területre akár. De a vírus is egy volt az okok között, amiért közel egy éve már, hogy bugyipelenka webshop oldalon keresztül rendeljük a picinek a dolgokat. A nagy bevásárlásaink amúgy is több órát tudtak igénybe venni, hát még ha pelenkát is kellett venni. Erre a férfiak azt mondják, hogy mi olyan nehéz ebbe, tudom, milyet akarok, megfogok egy nagy rakattal aztán már megyek is a pénztárhoz. Persze, ők könnyen beszélnek, nem nekik kell minden mást is vásárolni. Mikor már annyi a venni való, és nem vagy biztos benne, hogy mindent felírtál, akkor jó, ha körülnézel minden sorban.

Ez a bugyipelenka webshop sem különbözik nagyban egy általános diszkonttól. Annyi a különbség, hogy sokkal nagyobb választékkal rendelkeznek pelenkákból és popsitörlőkből, mint egy átlagos diszkont, és sokkal kevesebb smink és haj felszereléssel. Persze ezt minden ide látogató előre sejtheti. Én egy facebook csoporton keresztül ismertem meg őket még a pandémia elején, és nagyon sokat segített, mikor nem mertem kimenni a házból. Ugyan tudtam, hogy kicsi a valószínűsége, hogy az én babám is megfertőződjön, inkább jó volt nem a baj útjába állni. Mielőtt leadtam volna az első rendelésemet természetesen alaposan körülnéztem az oldalon. Sok nagyon ígéretesnek tűnő terméket láttam, és úgy voltam vele, hogy egy próbát megér. Még mikor észrevettem, hogy öt ezer forint alatt nem szállítanak ki, a barátaim jó véleményére adva, úgy döntöttem, nekem még így is jó. Ha beválik náluk maradok. És milyen jó döntés volt. Azóta, bár a drogériák még mindig nyitva vannak, és az oltással már elvileg kevesebben fertőznek, én még mindig nem néztem vissza a drogériák irányába, és amíg pelenkára lesz szüksége a picimnek, valószínűleg nem is fogok.

Itt ugyanis nagyon jó minőségűek mind a pelenkáik, mind a popsitörlőik, és sokkal olcsóbbak, mint a híres, márkás termékek. A kozmetikumaikból több olyan, van, amit akár melyik sarki drogériában lehet kapni, de a saját márkás termékeik között is vannak nagyon jók, és sokkal kevesebbe kerülnek, mint az ilyen-olyan híres-neves akármik. Tudom, úgy néz ki, sok hangsúlyt fektetek erre,de őszintén ebből él meg mindenki szóval, igen is hogy fontos tényező. A napokban adtak ki egy új márkát, amin belül samponokat tusfürdőket, fürdő olajokat és test radírokat találsz, és mind ezer forint alatt vannak. Az illatkombinációik nagyon jól hangzanak, és én már előre fenem a fogamat egy testradírra. Sajnos a havi rendelésnek még nincs itt az ideje, de talán megvárnak ezek a termékek is.

Ahogy azt már sejtheti a kedves olvasó, én havonta szoktam egy jó nagy adag rendelést leadni hozzájuk, amit a GLS hoz házhoz. Ugyan van olyan opciójuk, hogy: saját futárral, kedvezménye szállítási és kezelési költséggel, 8 ezer forint felett ingyen, de ez csak a pesti illetve Pest közeli településekre és rendelésekre vonatkozik, én meg itt vagyok az isten háta mögött kettővel a határ mentén. Szóval marad a jól be vállt GLS. Náluk a szállítási költség 1200 forint, plusz, ha utánvétbe veszed még 400 forint kezelési költség. Az első rendelésem után én hagytam a fenébe, és azóta online fizetek. Eddig még nem vágtak át sehol, szóval bízok benne hogy most se fognak. Persze a kivételezésnek is van hátulütője, a saját futár havonta egyszer megy egy szállító kört, és utána következő hónapban jön megint. A GLS-sel akár havonta többször is rendelhetnék, de én így találtam meg a ritmust, szóval marad a havi 1, mert szeretem a rendszerességet, és a kiszámíthatóságot a lehető legtöbb helyen. Az élet amúgy is olyan furfangos tud lenni, ha meg akar lepni, legalább jó meglepetés lenne.

Az első rendelés után regisztráltam is hozzájuk, és gyűjtöm a pontjaikat is. Minden elköltött 100 forint után kapsz 1 pontot, amit 6000 forint értékben aztán be is válthatsz (persze, 1 pont = 1 forint) így igazából vissza is adsz magadnak. Ezen felül pedig nyereményjátékokat is szoktak hirdetni, bár amióta itt vásárolok, azóta nem volt, csak nagyon az elején, pont karácsony táján, vagy hogy. Én abba nem neveztem be. Valami fürdős est volt a nyeremény, talán két fő részére. De van ilyen is! Gondolom, ha a járvány már véget ért, de legalább is kontrollálódott, majd ezek a játékok is ismét beindulnak. Biztos vagyok benne, hogy a vásárlóknak is nagyon hiányzik.

bugyipelenka webshop

Ha ez esetleg nem győzött volna meg eléggé, hadd beszéljenek a termékek magukért. A sok csomag mellett (pelenka szett kor vagy méret vagy mennyiség, nedves törlő szett márka vagy mennyiség szerint) van próba csomag is, így egy vásárlással megbizonyosodhatsz róla, hogy tényleg megéri-e ez a hely a pénzed, jobban, mint akármelyik másik drogéria vagy diszkont, ahonnan eddig vásároltál. Persze, ahogy említettem nem csak bugyipelenkákat, pelenkákat és nedves törlőket lehet kapni ebben a bugyipelenka webshopban.

Női és férfi kozmetikumokat, hajápolási termékeket női és férfi illatszereket, szájápolási termékeket, borotvákat, de akár még a nap elleni védelemre is fel tudsz készülni ennek az oldalnak a segítségével. De egészségügyi termékeket is kaphatsz itt, így ha esetleg már megindult a ciklusod a szülés után, de a picinek még mindig innen rendelsz pelenkát, akkor egy füst alatt el tudod intézni mindkét dolgot. Persze azt ugye figyelemben kell tartani, hogy itt főleg a saját termékeiket árulják, amik ugyan olcsók és jó minőségűek, de kevésbé köztudottak, mint a nagy (és drága) márkák.

Én egy cseppet sem bántam meg, hogy átigazoltam hozzájuk annyi hónappal ezelőtt. Egy csomó pénzt és időt megspóroltam, így most ahelyett, hogy drogériából drogériába futkároznék, egy negyed óra alatt maximum leadom a rendelésemet a hónapra, majd fogom magam a legújabban megkezdett vagy épp újraolvasandó könyvemmel, és élvezem az életet, amennyire csak lehet. Amíg a szemem fénye, angyali bögyölőm fel nem sír, hogy neki kell valami. De ez az anyaság velejárója.