Cégalapítás, mint alternatív szabadidős tevékenység

A cégalapítás simán lehet olyan könnyű és egyszerű, hogy akár mint alternatív szabadidős tevékenységre kerüljön sor. Na persze, a rendszeresség itt elmaradhat, inkább tényleg csak arra próbáltam utalni, hogy ez egy könnyen is intézhető ügy.

Miért, ti mit csináltok a szabadidőtökben? Mindenféle hasznos dolgot? Kirándulás, főzés, mosás, takarítás? Nekem nagyon sokáig a varrás volt a hobbim. Egyszerűen imádtam órákat szöszölni, csak azért, hogy egy-egy darab tökéletesen nézzen ki. Mindig nagyon menőnek éreztem, hogy az, ami az enyém, az teljesen egyedi. Nagyon klassz érzés tud ám lenni, hogyha senki nem jön szembe az utcán a te cuccaidban. Az meg aztán főleg sokat hozzátesz, legalábbis nekem hozzátett, hogy mindezt úgymond én követtem el, saját magamnak.

Ha viszont kicsit tágabban vizsgáljuk ezt a dolgot, akkor azt jópofán lehet mondani, hogy a cégalapítás is lehet egyfajta szabadidős tevékenység. Na persze annak nem, aki hivatalosan ezzel foglalkozik. A topcegalapitas.eu például ilyen cég.

A bátyám indított el egy saját vállalkozást nem rég és általa hallottam erről a cégről. Ők abban tudnak segíteni, hogy elindítanak ezen a csodálatos úton. A cégalapításos papírügyeket elintézik, az ügyvéd is helyben aláírja a dokumentumokat és már mehet is a cégbíróság felé a folyamat. Nagyon egyszerű a képlet, ehhez ki kell választani egy szimpatikus csomagot és az abban foglaltak alapján lehet tőlük ezeket a szolgáltatásokat megkapni.

Különböző csomagok érhetők el annak függvényében, hogy milyen vállalkozási formát szeretne valaki indítani, valamint, hogy csak a cégalapítás kapcsán kell a segítség, vagy netán székhelyszolgáltatásra is szükség volna. A topcegalapitas.eu oldalán ezekre mindegyikre tételesen meg lehet találni a megoldást és a csomagban foglalt lehetőségeket.

Az én testvéremnek cégalapításra és székhelyszolgáltatásra is szüksége volt, ezért ennek megfelelően egy ilyen csomagot választott. A budapesti székhely tökéletesnek bizonyult, úgyhogy végül 29 900 Ft + ÁFÁ-t kellett fizetnie a segítségért. Ebben benne volt a teljes ügyintézés, a személyes konzultáció, a képviselet a cégbíróság felé és persze minden, ami ahhoz kellett, hogy ez a vállalkozás elindulhasson. Ezen kívül pedig ott volt rögtön a székhely is, amit ezért az összegért 6+1 hónapra kapott meg. Ez úgy néz ki a gyakorlatban, hogy egy budapesti címre van bejegyezve a vállalkozás, ahol a kedves helyi kollégák átveszik és továbbítják a mindenféle hivatalos leveleket, iratokat. Tehát a testvéremnek semmi dolga nincs ott, viszont ha igényt tart rá, akkor van lehetősége a tárgyalókat használni. Nem csak a budai, de a pesti ingatlanban is. Mondanom sem kell, hogy a látvány nem rossz, ha a kilátásra gondolok.

Nagyon gyorsan és könnyen ment a cégalapítás, szóval ha ti sem találtok magatoknak jobb szórakozást a szabadidőtökben, akkor a topcegalapitas.eu-nál tudnak ajánlani alternatív lehetőségeket. Na meg persze székhelyszolgáltatást is.