Egy étterem konyháját berendezni nem egyszerű mutatvány

Az élet sokszor nagy kihívások elé állítja az embereket, és ezen kihívásoknak tudnunk kell megfelelni. Ezek visznek minket előre, ezektől leszünk jobb, erősebb, határozottabb emberek. Engem a munka terén ér a legtöbb kihívás, és véleményem szerint az emberek többségét is.

Nemrégiben például egy új étterem konyhájának berendezésében vállaltam nagy szerepet. Ez pedig hozzásegített ahhoz, hogy bővüljön a tudásom és a végeredményt nézve pedig az egész igencsak megérte. Az emberek szeretnek nyaralni, szeretnek kikapcsolódni. Ha pedig ezt olyan helyen, olyan környezetben tehetik meg, ahol jól is érzik magukat, mert az a hely szép, színvonalas és modern, akkor duplán nyer mindenki. A vendéglátó büszkeséget, a vendég örömöt, és ha ez a kettő találkozik, ott bizony nagy csodák születhetnek.

Dealer – Gastro & Ice Dealer – én itt kezdtem a keresgélést, nézelődést, amikor a konyha berendezése szóba került. Az Dealer – Gastro & Ice Dealer az a hely, ahol az éttermek, bisztrók, de még a fagyizók, kávézók is megtalálják azokat az eszközöket, berendezéseket, melyekre szükségük van a mindennapokban.

A Dealer – Gastro & Ice Dealer új és megbízható, minőségi használt gépeket is forgalmaz. Érdemes alaposan átböngészni a kínálatot és biztos vagyok benne, hogy más is sok újdonságot felfedez is, mint ahogy én is tettem. Elsőre nem is gondoltam volna, hogy mi mindenre van szükség. És bár ezt leginkább a konyha mérete és típusa határozza meg, azért mégis jó tisztában lenni azzal, hogy milyen sok lehetőségünk van.

Például a pizzasütés terén. Mi is készítünk pizzát, azonban nem nagy mennyiségben, amit meg tudunk oldani kézi dagasztással és nyújtással. De aki nagyobb mennyiségekben gondolkodik, annak például érdemes megfontolnia egy pizzagömbölyítő beszerzését, ami az adott mennyiségű tésztából azonos méretű gombócokat formáz. Ezek eztán mehetnek a préselőbe, amit szintén mi magunknak tudunk beállítani, hogy egyforma vastagságú tésztákat kapjunk a végén. A vastagságuk mellett természetesen a nagyságuk is egyforma. Egyes gépek az akár 400 darab pizza kinyújtására is képesek óránként. Ráadásul ezek alsó és felső része külön-külön is fűthető, így a pizzalapok elősüthetők. Aminek szintén van egy nagy előnye, nevezetesen az, hogy az elősütött tésztából utána hamarabb lesz kész pizza. Másrészt az, hogy a tészta nem fog összeugrani. És ez, amiről beszéltem, még csak egyféle étel, a pizza.

Ezen kívül nagyon sokféle berendezés, eszköz érhető el a Dealer – Gastro & Ice Dealer kínálatában, legyen szó akár a fagyikészítésről, vagy a jégkásáról. Érdemes alaposan feltérképezni a kínálatot.

És kiválasztani azokat a termékeket, melyek hosszú távon jó szolgálatot tesznek majd. Ezek a rozsdamentes acélból készült termékek. Melyek szerintem maximálisan megérik az árukat. A sütés-főzés eszközeit is megtaláljuk itt, de ha mosogatáshoz kell valami, akkor is a Dealer – Gastro & Ice Dealer legyen a kiindulópont.

Szeletelőgépek, aprítógépek, gyümölcsfacsarók és kávéfőzők – ezeket is megtaláljuk a kínálatban.

A Dealer – Gastro & Ice Dealer az a hely, ahol széles kínálatot és igen magas minőséget találunk, érdemes ezt figyelembe véve törekedni a legjobb eszközök kiválasztására.