Egy szabadidő szervező praktikái

Szabadidő szervezőként állandóan azon pörög az agyam, milyen új programokat találjak ki azoknak az ügyfeleimnek, akik nem először bíznak már meg engem. Hívtak már csapatépítők megszervezése miatt nagyobb cégek, de óvodák, iskolák, gimnáziumok, sőt, egyetemek is, nyári táborok programtervének összeállításakor, illetve csak szimpla délutáni sportolási lehetőségek lebonyolítása miatt is.

Néha azért is érzem nehéznek a munkámat, mert figyelembe kell vennem, a résztvevők különbözőségét, a korukat, nemüket, érdeklődésüket egyaránt. Sokszor nem is tudom, mire számítsak, csak teljesen a látatlanba kell kitalálnom, mi lehet a közös pont.

Hogy mi az, amit fel tudnának használni később a munkájukban, magánéletükben, iskolában, mi kapcsolná ki őket, mi lenne érdekes számukra, és mitől kovácsolódhatnának össze még jobb csapattá, mind a tapasztalatomra, és a leleményességemre van bízva.

Ennek ellenére nagyon szeretem a hivatásomat, mert a sok fejtörés mindig meghozza a gyümölcsét. Szerencsére vannak olyan praktikák, amik minden helyzetben SOS alkalmazhatóak, és soha nem válnak unalmassá.

A klasszikus játékok, mint a monopoly, activity, twister sorozatosan hatalmas nevetésbe torkolnak, és egyébként egy szülinapozáskor, házibuliban is teljesen megállják a helyüket, feldobva a hangulatot. Mindenki szereti, ismeri ezeket, és valahogy nem lehet őket megunni, mindig meglepnek, és rejtegetnek valami új izgalmat.

Főleg a monopoly népszerű, és nem csak felnőtt körökben. Mivel egyszerű, és változatos, nekem is az egyik kedvencem, nemrég be is szereztem egy monopolyt a jatekwebshopról otthonra.