Mekkora az elektromos fűtés költsége?

A világ egyik legjobb szabadidős tevékenysége, ha tanulunk valamit. Hát én most pontosan ezt tettem: amit csak lehet, megtanultam az elektromos fűtésekkel kapcsolatban. Tudom már, melyik típus hatékony és melyik nem, hogyan működnek, miért jobbak a hagyományos rendszereknél… a baj csak az, hogy senki sem erre kíváncsi. Amint elkezdenék az elektromos fűtésről beszélni, mindenki egyből félbeszakít, és azt kérdezi: mekkora az elektromos fűtés költsége?

elektromos fűtés költsége

Hát akkor most válaszolok: attól függ, hogy mekkora, és milyen rendszerről van szó! Nincs két egyforma ház, nincs két egyforma család, így aztán nehéz elsőre megmondani, hogy kinek milyen fűtésrendszer a jó, és hogy annak mennyi lesz a havi költsége. Érdemes ebben hosszú távon gondolkozni. De miért én próbáljalak ennek kapcsán meggyőzni, amikor az Elektromos Fűtés Kft. oldalán egy elég részletes cikket találhatsz erről?

Miért bízhatsz meg bennük? Nos, ha bennem megbízol, akkor nyugodtan veheted úgy, hogy kezeskedem értük. Nem csak azért, mert az ő oldalukon tudtam meg mindent az elektromos fűtésekkel kapcsolatban, hanem mert ők szereltek elektromos padlófűtést a nagymamám pesti lakásába is. Gyorsan dolgoznak, kedvező áron, ráadásul nagyon komoly garanciát vállalnak az általuk beszerelt termékekre. Ami viszont a legszimpatikusabb, hogy elmondták, ha nem tudnak olyan rendszert telepíteni, ami biztosan megtérülő lesz, akkor inkább el is állnak az egésztől, és nem fognak ránk erőltetni egy olyan megoldást, amire végül ráfizetünk. Ez a hozzáállás szerintem igen ritka manapság, és ennek köszönhetően sikerült a szívembe lopniuk magukat.

Maga a fűtés egyébként tökéletesen és hiba nélkül működik, nagyon kellemes, komfortos most abban a lakásban üldögélni, és biztos vagyok benne, hogy ha beütnek a nagy téli fagyok, akkor sem lesznek majd irtózatosan magas villanyszámlák a a nagymamám postaládájában – köszönhetően az energiatakarékos fűtésnek.