Szabadidős tevékenységekhez is kell egy megbízhatóan működő autó

A gyerekekkel sokat járunk kirándulni az ország minden pontjára. Megnézzük az állatkerteket, szép kastélyokat, élményfürdőket. Néhány hetente, havonta el szoktunk látogatni egy-egy új helyszínre, amit együtt szoktunk kitalálni. Van, hogy vonattal vagy busszal megyünk, hiszen azt is nagyon élvezik a kicsik, de legtöbbször általában autóval szoktunk útra kelni. Szerencsére, még soha nem volt rá példa, hogy lerobbantunk volna, vagy bármi gond lett volna útközben a kocsival.

Szerintem ez azért is van, mert a férjem már évek óta ugyanabba a szervizbe hordja az autót vizsgára, gumicserére, javíttatni, időszakos szervizre. Az ottani szakemberek munkájának köszönhetően mindig tip-top állapotban kapjuk vissza és tényleg rendkívül megbízhatóan működik. Emellett gyorsan és korrekt árakon dolgoznak.

Ez a műhely Budapesten, a 19. kerületben, a Méta utca 19. szám alatt található. Nincs olyan autókkal kapcsolatos javítás vagy karbantartás, amit ne végeznének el. Honlapjukon részletesen fel vannak sorolva szolgáltatásaik, és munkadíjaik, költségeik, mint például a futómű szerviz árak. De például a gumiszerelés, klímatisztítás, kuplungcsere is helyet kap a felsorolásban.

Több ok is van amiért ez a műhely nekünk is kedvencünkké vált és el sem tudjuk képzelni, hogy máshová vigyük szeretett családi autónkat, bármi is legyen vele a probléma. A kocsi nem mai darab már és többet futott, de a Méta Autószervizben ez nem okoz gondot. A szerviz márkafüggetlen, így bármilyen típusú és bármilyen korú, többet futott autók javítását is minden további nélkül vállalják. Ahogyan természetesen modernebb társaikét is. Nemcsak személygépjárművek, de kis tehergépjárművek javításában is jártasak.

Emellett, az elvégzett munkára, illetve általuk beszerzett alkatrészekre garanciát vállalnak. Hozott alkatrész beszerelését is elvégzik, de érdemes ezt is rájuk bízni. Egyrészt, mert a hozott alkatrész beszerelése többletköltséggel is járhat és garancia sincs rá, másrészt ők az alkatrész kiválasztásában is profik, érdemes ezt rájuk bízni.

Folyamatosan kommunikálnak az ügyfelekkel

A javítási, karbantartási folyamat során folyamatosan tájékoztatják az ügyfeleket. Egyénként, minden autót alaposan átvizsgálnak, mielőtt bármilyen szerelési munkálathoz hozzákezdenének. Ez azért fontos, mert fel kell mérni mi romlott el, milyen alkatrész javítására, pótlására esetleg cseréjére van szükség. A költségekről e-mailben küldenek árajánlatot, a munkát pedig csak azután kezdik el, miután az ügyfél az ajánlatot írásban visszaigazolta. Ha a későbbiekben még egyéb kérdések merülnének fel, arról is folyamatosan tájékoztatást kapunk.

Ha a későbbiekben még egyéb kérdések merülnének fel, arról is folyamatosan tájékoztatást kapunk.

Gyorsan és pontosan, nagy körültekintéssel és szakértelemmel dolgoznak. 15 év tapasztalatával vannak jelen a piacon, ügyfélkörük egyre bővül. Annak idején nekünk is egy jó ismerős ajánlotta ezt a műhelyt, aki szintén nagyon elégedett volt az általuk nyújtott szolgáltatással.

Az ügyfeleket szakértelem, kényelem és modern, tiszta környezet várja a Méta Autószerviz műhelyében. A kapcsolatot telefonon keresztül, vagy online időpontfoglalással is fel tudjuk venni velük, ha úgy döntünk náluk szeretnénk szereltetni kocsinkat. Az időpontfoglalást visszaigazolják, ami nagyon kényelmes, hiszen ilyenkor csak az ügyféllel foglalkoznak és el lehet kerülni a várakozást, sorban állást, egyéb ezzel járó kellemetlenségeket. Ez a szezonális időszakokra is igaz, például a téli-nyári gumicsere dömping idején.

Az egyes szolgálatatások, mint futómű szerviz árak, kuplungcsere, fékjavítás, olajcsere árai és a munkadíjak is kedvezőek.

Én mindenkinek nagyon ajánlom, aki szeretné jó ár érték-arányban javíttatni és szakértő kezek között tudni autóját. Mi is rendkívül elégedettek vagyunk szolgáltatásaik színvonalával.