Szabadtéri esküvők nyáron – élmények a természetben

Egy esküvő ideális esetben tükrözi azt is, hogy milyen is az ifjú pár. Sokan szeretik például a természetben tölteni szabadidejüket. Kirándulnak, túráznak, bejárják az országot. Ez egy igen hasznos szabadidős tevékenység. Több szempontból is. Egyrészt az egészségünk szempontjából, másrészt pedig azért, mert így a lelkünk is ki tud kapcsolódni.

Amikor egy pár elhatározza, hogy hivatalosan is összekötik az életüket, akkor sokszor felmerül a szabadtéri esküvő kérdése is. Különösen akkor, ha a pár szívesen van a szabadban.

Legyen szó akármilyen esküvőről, az esküvői kellékek bérlése általában szóba kerül. Ebben pedig nagy segítségünkre lehet a selfiegep.hu, ami esküvőkre nyújt fotóautomata-szolgáltatást.

A selfiegep.hu személyes asszisztenciát kínál, tehát a rendezvény ideje alatt a cég egy munkatársa segít a gép használatában. A csomagok tartalma a korlátlan számú nyomtatást, nincs tehát fotólimit. 4, 6 és 8 órás időtartamra is igénybe lehet venni a szolgáltatást.

Az esküvői kellékek bérlése átgondolásakor érdemes megfontolni a szelfigép szolgáltatást is. De hogy mi is az a szelfigép, vagyis a fotóautomata? Egy professzionális fényképezőgép és egy fotónyomtató egy dobozba zárva.

Vidám pillanatokat élhetünk át a szelfizéssel, és ezek a pillanatok még különlegesebbek, még vidámabbak lehetnek, ha mindezt fotóautomatával éljük át. A selfiegep.hu parókákat, álarcokat, maszkokat, és különleges, egyéb kiegészítőket is magával visz a szelfigép mellé, hogy valóban különleges legyen az élmény.

Ha tehát az esküvői kellékek bérlése a kérdés, akkor a válasz a selfiegep.hu, minőségi szolgáltatásokkal, megbízhatósággal, profizmussal.