Thai masszázs kuponokat kaptunk ajándékba, így töltöttük a szabadidőnk

A párommal most ünnepeltük a 10. házassági évfordulónkat, és az édesanyám ebből az alkalomból egy páros masszázs ajándékkupont adott nekünk Pestre. Mivel nem lakunk messze a fővárostól, ezért nem volt egy nagy távolság. Ráadásul mivel mind a kettőnket beoltották, és a mozik is most nyitottak, egybe tudtuk kötni azzal is.

Persze a Thai masszázs nem mindenki lelki világának felel meg, de a kupon alapján rendesen körbenéztem az oldalukon (és igen tudom, az ajándék ló meg a foga, de na), és gondoltam készítek nektek egy kis összefoglalót meg élmény beszámolót.

A masszázst konkrétan mindenkinek lehet amúgy ajánlani: a diákoknak, irodai munkásoknak és egyéb hasonló körülmények között dolgozónak előbb utóbb hátproblémái lesznek; a sportolók attól függően, hogy mit sportolnak szintén tapasztalhatnak különböző mozgásszervi bajokat, és még a lelkiekről nem is beszéltünk. Minden esetre, míg a thai masszázs nem szó szerinti gyógyír mindenre, sok mindennel segíthet. A mai világban már szinte mindenhol lehet ilyen masszázs szalonokat találni. Mi a Karma Thai Masszázs szalonba, Budapest belvárosában kaptunk páros masszázs kupont. Két szalonjuk van, az egyik az Síp utca 27. alatt, a másik pedig a Király utca 38. alatt, de páros masszázst csak a Király utcában lehet kapni, tehát az Astoria és a Deák tér között helyezkednek el a szalonok.

Időpontot online foglaltunk, kicsit trükkös volt a kuponnal, de minden ment, mint a karikacsapás. Kiválasztottuk, hogy időpontot foglalunk, ott megnéztük, milyen masszázst szeretnénk, lehetett külön is választani, de egyformát választottunk, és onnan már csak annyi, hogy kiválasztottuk, melyik nap, hány órától és kiknél szeretnénk lenni. Mivel még nem voltuk náluk, ezért csak random ráböktünk két masszőrre és kész. Biztosak voltunk benne, hogy nagyon kedvesek és professzionálisak lesznek.

A szalon amúgy reggel 10-től este 21:30-ig nyitva van, tehát elég nagy ablak volt az időpont foglalásra. Szóval a mozihoz időzítettük. Nem akartunk a legnagyobb tömegben lenni a moziban, szóval egy kora délutáni időpont jó volt a masszázsra, és utána mehettünk a moziba, frissen és üdén. Maga a masszázs elképesztően jó volt. A fogadtatás (mert kezdem az elején, ahogy illik) olyan volt, mint bármelyik professzionális hotelben. A masszőr nagyon jól végezte a munkáját, annyira, hogy én majdnem elaludtam. A férjem is nagyon élvezte, és örült, hogy különösen figyelembe vették hogy a vállát ne nagyon piszkálják, mert korábban eltörte, és nem egészek jól gyógyult meg. Az ott eltöltött másfél óra maga volt a mennyország. A páros masszázs kuponok 60 perc masszázsra és 30 perc relaxáló masszázsra szóltak és egek, úgy jöttünk ki, mintha újjászülettünk volna. És itt abba hagyom a vallásos kifejezéseket. A masszázs alatt amúgy nagyon nyugtató szimfonikus (vagyis nem, hanem thai, de értitek, nem volt alatta szöveg) zene ment, ami csak jobban hozzáadott az élményhez.

páros masszázs kuponok

És ha már a masszázsoknál tartunk! A honlapon, mint már említettem, alaposan körül néztem, és a nagyszerű élmény után biztosra vettem, hogy még visszajövünk, akár külön, akár együtt. Az én személyes kedvencem az összes masszázsfajta közül, amit valószínűleg legközelebb ki fogok próbálni, az a teljes testmasszázs, mert nagyon jól átmozgatja az összes izmomat. Főleg azért választom a legtöbbször ezt, mert nagyon ritkán jutok el odáig, hogy rendesen mozogjak és így letapadnak az izmaim. A sok ülés pedig nem segít a dolgon. De természetesen vannak egy bizonyos területre koncentráló masszázsok is, mint például a nyakmasszázs, a talp masszázs vagy a fejmasszázs, hogy csak párat említsek. Ráadásul, mikor időpontot foglaltunk, most vagy nem értettem jól, vagy tényleg van ilyen, hogy egyszerre több ilyen részterületet csinálnak, de nem számít teljes testmasszázsnak. Majd legközelebb jobban megnézem, mert lehet hogy ezeket csak azért sűrítették egybe, mert egy árkategória. Vannak olajos masszázsok is, ezeknek a többsége testmasszázs, amit akkor vennék igénybe különösen nem lennék szégyenlős, mert ezekhez bizony vetkőzni is kell, vagy ha lenne időm utána alaposan megmosakodni és miegyebek.

Vannak 30, 60 és 90 perces masszázsok is, attól függően, hogy melyik területére koncentrálnak a testednek. Természetesen egy teljes testmasszázs esetén kell, hogy elég idő jusson rád, így a 30 perc erre talán nem a legalkalmasabb.

Ha valaki nem tudja, vagy nem ismeri, hogy egy adott masszázs jó-e neki, mondjuk műtötték, de nem tudja, melyik segítene, vagy melyik az, amelyiket kimondottan nem szabad kipróbálnia, tanácsolom alaposan olvassátok el a leírásokat. Mindegyik masszázshoz tartozik részletes, hosszú leírás. Ezekben elmondják, hogy mire jó maga a masszázs, mit csinálnak a masszázs alatt, melyik területekre koncentrálnak, milyen pozitív hatásai vannak etc-etc. Az még nagyon fontos, hogy feltüntetik, hogy pozitív egészségügyi hatásai is vannak egy-egy ilyen masszázsnak, de azt is leírják, hogy ez nem helyettesíti a rendes orvosi kezelést, csak úgymond, ad még egy pozitív réteget.

Na igen, arról még nem beszéltem, hogy mennyit kell fizetni a révésznek. És most sokan lehet, hogy azt hiszik, hogy kibökök valami elképesztően nagy összeget, amit csak a nem tudom én milyen milliomosok tudnak megengedni maguknak. Nem. A legtöbb masszázs nagyon is jó áron van, még az egyszerű földi halandóknak is. A legdrágább (Meleg olajos testmasszázs 90 percre) is olyan 13 000 forint körül van, amik drágábbak, azok a páros masszázsok és az ilyen extra luxus masszázsok, amiket az ember szökő évente csinál. Mondjuk nászajándékba egy luxus csomag 40 ezerért nem olyan vészes (ez két főre ennyi csak jelzem, és van benne csoki szökőkút eperrel, menő pezsgő meg egy szabadon választott 90 perces masszázs plusz 30 perc relaxáló masszázs egy VIP szobában). És csak úgy megsúgom, hogy ez a legdrágább csomagjuk, és még ennél sem kell egyből minden pénzét elköltenie az embernek, ha szeretne itt masszíroztatni. Én lehet hogy megfűzöm majd a férjuramat egy ilyenre jövő Valentinre.

Plusz, ha valakit meg szeretnél lepni, arra is van lehetőség az ajándékutalvány opcióval, amivel ugye minket is megleptek. Fogalmam sincs anyának hogy jutott az eszébe. Ezt is lehet teljesen online, és itt is csak meg kell adni, milyen masszázst szeretnél ajándékozni azon túl pedig maga az utalvány egy-egy masszázs esetén 6 hónapig érvényes. Ha több alkalmas, bérlet utalványt szeretnél, arra is van lehetőség. Ezek azért már valamivel drágábbak, de ha valakinek süzksége van a masszázsra, az úgysem sajnálja rá a pénzt. Ezek a bérletek egy évre érvényesek. Ezek nagy jól beidőzíthetők szülinapi vagy évfordulós ajándékoknak.

Ami azt illeti, a hónap végéig még 20% kedvezménnyel is masszíroztathattok a Karma Thai Masszázsnál. Szóval ha később esetleg több lesz az ára, azért bocsi. Ha el szeretnéd még csípni az akciót, ne is várj tovább, mert ahogy elnéztem, most igazából csak a Király utcába lehet időpontot kérni. Csapjatok le erre a lehetőségre, amíg még lehet!