Veszélyes a szabadidőt webshopokban tölteni, a legjobb értelemben

Szerencsére azok közé tartozok, akik szinte minden kikapcsolódást élveznek. Legyen szó egy esős délutánról, amit muszáj bent tölteni, vagy egy napsütéses hétvégéről, amikor jókat lehet kint mászkálni, én mindig feltalálom magamat. Az esős napokra persze kicsit nehezebb otthoni tevékenységet találni, de egy jó társasjátékra mindig rá lehet venni, és persze a sorozatokat sem vetem meg.

Amit pedig nem sűrűn hangoztatok, az táska webshopokban való nézelődés, mint délutáni időtöltés. Ennek sajnos megvan a veszélye, hiszen nem feltétlen kíméli a pénztárcát, kivéve persze, ha az ember tényleg megmarad a nézelődés szintjén. Na de ki képes erre, amikor annyi fantasztikus dolog elérhető?

A táska mániám kiélésére a legjobb táska webshop az Anna Táska. Miért gondolom, hogy ez a legjobb webáruház? Rengeteg táska található ezen az oldalon, és szerintem pont a legjobb márkáktól találhatja meg itt az ember a legjobb táskákat. Az elsődleges szempont így pipa, hiszen a legfontosabb, hogy a kínálat az igényeinket kielégítse, ami itt megvan.

A következő fontos pontnak azt gondolom, hogy érdemes megemlíteni a webáruház felépítését, hiszen az is nagyon fontos, hogy könnyedén és gyorsan megtaláljuk, amit keresünk. Ezen az oldalon a táskákat lehet márka és típus szerint is szűrni, és mindegyik kategóriában lehet további szűrőket találni, mint például a szín szerinti szűrés. A szűrőkön túl pedig egy kereső mező is rendelkezésre áll a webáruház jobb felső sarkában, ami mellett egyébként a belépés és regisztráció is található.

A harmadik szempont a szállítással kapcsolatos, hiszen senki sem szeretne heteket, hónapokat várni a rendelésére. Egy termék esetén 1-5 munkanapos szállítási időt ígérnek, míg több termék esetén 1-8 munkanapos szállítási idővel lehet számolni. Tehát több termék rendelése sem jelenti azt feltétlenül, hogy hosszabb idő lesz a szállítás, lehet ugyanúgy megérkezik 1-2 munkanap alatt. Összességében nagyon korrektnek gondolom ezeket az idősávokat.

Aki otthon van, vagy irodába rendelhet, választhatja a GLS futárszolgálat általi kiszállítást, ha pedig ez az átvételi mód nem megoldható, akkor lehetőség van Pick Pack Ponton történő átvételre is, ami sokkal rugalmasabb.

Ami pedig bónusz náluk, hogy hűségpontokat is lehet gyűjteni, aminek az a lényege, hogy az összegyűjtött pontokat egy következő rendelés alkalmával be lehet váltani. Bár a rendelést regisztráció nélkül is le lehet adni, a pontok gyűjtése miatt érdemes regisztrálni. Ráadásul, ami szintén nagyon szuper, hogy a pontokat lehet halmozni, tehát nem kötelező már a második rendelésnél beváltani az előző vásárlásból származó pontot, azt is lehet csinálni, hogy több rendelés pontjait összegyűjtjük, és a harmadik, negyedik rendelés alkalmával váltjuk be egyszerre a pontokat. Arra kell csak figyelni, hogy a pontokat a megrendeléstől számított 180 napon belül beváltsuk.